אחרי ניתוח מחיצת אף וקונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/02/2012 | 08:34 | מאת: ליאת

שלום, אני כשבועיים לאחר ניתוח יישור המחיצה וקונכיות יש לי כאבי ראש בכל בוקר (יכול להיות שבגלל שא5ני במצב מאוזן וישנה על הבטן?) ושמתי לב שאני מתעטשת הרבה יותר מהרגיל, האם אלו תופעות שכיחות? תודה

29/02/2012 | 11:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ההתעטשות כנראה סתם עונתית, והכאבים לא ברורים לי בלי לבדוק, אולי תנוחת השינה ? בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

29/02/2012 | 12:19 | מאת: היי ליאת

יש לי גם כאבי ראש בבוקר שממשיכים כל היום וכאבים באף עצמו...אשמח לדבר איתך במייל על התופעות לוואי כי כבר עברתי את הניתוח הזה בעבר וזאת פעם שניה [email protected]

מנהל פורום אף אוזן גרון