דם מהאוזן בעת ניקוי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/02/2012 | 13:37 | מאת: מיכל

שלום רב, בזמן ניקוי האוזניים שלושה צימרונים היו ספוגים בדם טרי, זה קרה בשנית הבוקר. ישנו כאב קל באוזן. האם יש צורך ללכת לרופא המשפחה או שכדאי יש לגשת לרופא אף אוזן גרון. מה זה יכול להיות פצע? תודה מיכל

29/02/2012 | 10:55 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כנראה פצעת את עצמך. זרקי את הקיסמים לפח והפסיקי לחטט. גשי לרופא אא"ג. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון