דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/01/2002 | 01:54 | מאת: DLDC

ביתי בת 7 חודשים ובמשך 8 ימים יה לה חום של 40 מעלות ללא הפסקה הלכנו לרופא ואמרו לנו שזה וירוב הלכנו למיון עשינו צילום ובדיקות דם וכדומה ואמרו לנו שזה וירוס לאחר יומיים חזרנו למיון והתבר שזה דלקת ראיות חריפה בשני הריאות התאשפזנו כיון שהיתה לה סירקולציה של 78 אחוז חמצן נותנים לה כעת חצן מבחוץ וזה עולה ל-98 אחוז . היא מקבלת אנטיביוטיקה לוריד והחום בינתיים ירג ל-38 מה הסיבוכים שיכולים לקרות כעת האם יש ממה לדאוג או שהחצן יסתדר יחד עם הדלקת והכל יעבור . האם יש לצפות לבעיה כל שהיא או שדלקת ריאות עובדת מהר ? אשמח לתשובה מה קורה בדרך כלל במצב כזה .

09/01/2002 | 11:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

דלקת ראות היא מחלה רצינית ולכן ילדתך נמצאת בהשגחה בבית חולים. ממה שאת כותבת נראה כי מצבה משתפר. החלמה מהירה!

מנהל פורום אף אוזן גרון