צעקות והשפעתן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2000 | 00:54 | מאת: אלמונית

שלום רב! השאלה שלי עלולה להישמע מגוחכת, ואני כמעט בטוחה בתשובה, ובכל זת הייתי רוצה להירגע: כשהייתי ילדה, הפחידו אותי פעם שאם אצעק חזק, מיתרי הקול שלי עלולים להתפוצץ, ממש כמו גומי שנמתח יותר מדי. האם אפשרי דבר כזה? אני כמעט בטוחה שלא, ובכל זאת... תודה רבה!

27/09/2000 | 17:46 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רב מיתרים אינם נקרעים או מתפוצצים מצעקות, חזקות ככל שיהיו.. צעקות נמרצות עם זה עשויות לגרום לנזק זמני העשוי להביא לצרידות קשה עד אבדן הקול לתקופה קצרה. לסיכום : אין פיצוצים או קרעים במערכת.בהצלחה

27/09/2000 | 23:22 | מאת: ניקי

תודה רבה ושנה טובה!

מנהל פורום אף אוזן גרון