מניאר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/01/2002 | 15:00 | מאת: כרמית

שלום שוב, הייתי רוצה לדעת על רופא אף אוזן גרון המתמחה במניאר. אולי תוכל לעזור לי. היני מטופלת כרגע, אך אין רופא שאומר לי משהו חד משמעי, אני מסתובבת כבר כמה חודשים בין רופא אחד לאחר ואיני מוצאת תשובה. (ציינתי במכתבי הקודם שאיני עובדת בעקבות ההתקפים הרבים) ואיני רוצה לבזבז זמן מיותר. אודה לך מאד במידה ותוכל להמליץ על רופא מסויים. ודבר נוסף, הייתי רוצה להבין מדוע הרופא אמר לי שבמצבי (אוזן ימין -מתה-) כמעט ולא ניתן לעשות כלום, כמובן לא לחשוב על ניתוח מסויים. הייתי רוצה להבין למה, במידה וזה מה שיכול לעזור לי. תודה רבה כרמית

07/01/2002 | 21:18 | מאת: ראובן

גם אני סובל מהמחלה זו. מטופל ברמב"ם - מרפאת חוץ, קיבלתי איזה זריקה שמקפיאה את את העצב, 3 ימים עם סחרחורת מושבת ואחר כך בסדר נאלצתי לקבל 3 זריקות ו בשלישי לפני כבר למעלה מ 5 שנים ואני כבר לא סובל יותר, לפיכך ממליץ על רופאי רמב"ם בחיפה

07/01/2002 | 23:03 | מאת: ד"ר יהודה רוט

שלום כרמית אם את מאזור המרכז, ממליץ שתפני למרפאת הסחרחורת במרכז הרפואי ע"ש שיבא

מנהל פורום אף אוזן גרון