כאבים לאחר פיגוע.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/12/2001 | 21:10 | מאת: טל(בן)23

שאלה זו מופנית לרופא בלבד. בתאריך ה-29.11.01 עברתי פציעה בפיגוע חבלני, כשתוצאה ממנו נקרע לי עור התוף. גודל הקרע בערך 8 מ"מ. במשך התקופה הנ"ל לא היו לי כאבים משמעותיים. בסופ"ש האחרון ירדתי לים המלח לסופ"ש שבמהלכו לא היו לי כאבים. במהלך הסופ"ש חליתי בשפעת ללא חום, ובדרך חזרה חשתי בחילות וסחרחורות. שהגענו הביתה החלו צפצופים חזקים באוזניים וכאבים עזים בזמן גיהוק. שמתי לב שהכאבים מופיעים בזמן גיהוק או בתזוזה קיצונית של הראש. הכאבים חולפים בזמן שאני נח עם הראש על כרית עם האוזן עליה או שיש מצב שהמקום סגור ומחומם אך עם זאת הכאב לא עוזר. בבדיקה אצל רופא המשפחה הוא אמר לי שיש לי שטף דם באוזן ושזה יעבור ואם אני רוצה עליי לקחת אנטיביוטיקה ל-5 ימים אך איני רוצה לקחת זאת מכיוון שאני "עמוס" אנטיביוטיקה מאז הארוע. האם יש איזה תרופה לשיכוח כאבים כה עזים כאלה... (טיפות אוזניים הרי אסור בגלל החור בעור התוף). מצפה לתשובה ואף לייעוץ להמשך הדרך.. תודה מראש טל.

01/01/2002 | 23:09 | מאת: ד"ר יהודה רוט

עליך להמנע בקנאות מחדירת מים לאוזניים. נראה שלקית בדלקת וכדאי להוועץ ברופא א.א.ג. , גם לגבי הכאבים כעת וגם לגבי ניתוח עתידי.

מנהל פורום אף אוזן גרון