פציאליס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/11/2011 | 10:46 | מאת: יפה

לפני כשנה קיבלתי פציאליס טופלתי בסטרואידים ועשיתי כ12 טיפולי דיקור. לאחר כחצי שנה מצב הפציאליס החמיר כיום לאחר כחצי שנה מההחמרה מצבי הרבה יותר טוב מלבד העובדה שהפה שני מעט עקום.לאחרונה התחלתי לחוש כאבים באוזן(צד של הפציאליס) הכאב מלווה בהרגשה שכל הצד הימני שלי תפוס ולפעמים גם לכאבי ראש. רציתי לשמוע מה עלי לעשות?

13/11/2011 | 15:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב האם עברת בירור אצל אא"ג כולל הדמייה ? גשי לרופא אא"ג לנוירולוג (ולרופא עיניים גם אם יש לך קושי בסגירת העין) להערכה חוזרת. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון