שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/10/2011 | 14:32 | מאת: רותם

קראתי חלק מתשובותיך לגבי נושא הטינטון. בחלק מהן רשמת שטינטון נגרם לפעמים עקב איבוד שמיעה אפילו הקל ביותר או זמני מה זה נקרא איבוד שמיעה קל/זמני? האם כשמצוננים ולפעמים חלה ירידה זמנית בשמיעה עקב נוזלים ובגלל זה טינטון זה גם נקרא איבוד שמיעה קל/זמני?

29/10/2011 | 17:49 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן בהחלט, לפעמים אפילו פקק של לכלוך באוזן או נוזלים או דלקת יכולים להיות גירוי להופעת טיניטוס, ולרוב אחרי שהבעיה נפתרת הטיניטוס הולך ודועך בהדרגה (כלומר המוח מסנן אותו ביתר יעילות כשבעיית השמיעה נפתרת). בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון