מחלה חוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/12/2001 | 09:09 | מאת: לאה

שלום רב, יש לי גרון אדום, נזלת וליחה ירוקים ואני משתעלת (אין לי חום) מזה כשבוע. אני מטפלת במחלה ע"י קולדקסקולד, שתיה, אורור ומנוחה. אני גם מאמינה שתוך שבוע הסימפטומים יעלמו. מה שמטריד אותי זה שרק לפני חודשיים היו לי בדיוק אותם הסימפטומים בליווי חום 38.7 ותהיתי אולי אני לא מטפלת בזה מספיק טוב ואני עלולה לקבל את המחלה שוב במהלך החורף. בתודה מראש, לאה

30/12/2001 | 11:39 | מאת: ד"ר יהודה רוט

את מטפלת היטב. קחי בחשבון שיש עשרות גורמי מחלה שונים, וברוב המקרים מנגנוני ההגנה הטבעיים של גופך יתמודדו עמם בהצלחה.

31/12/2001 | 10:17 | מאת: לאה

ד"ר יהודה רוס, תודה רבה עבור התשובה המהירה.

מנהל פורום אף אוזן גרון