צלצול באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/12/2001 | 11:01 | מאת: אופי

שלום, לפני מספר ימים התחלתי לשמוע צפצוף באוזן ימין בעיקר בשעות הערב/לילה וכן כאשר אני מתעורר. הצפצוף סביל ועם זאת מציק. מעולם לא סבלתי מבעייה דומה/אחרת באוזניים ואיני חשוף לרעשים חזקים. עם זאת הנני נמצא בתקופה מאוד עמוסה בעבודה/בחיים. שאלתי - ממה נובעים הצפצופים והאם יש קשר לתקופה הנוכחית בחיי. תודה.

29/12/2001 | 17:20 | מאת: ד"ר יהודה רוט

יתכן וזה בטוי לעלייה בלחץ הדם. התלונה עשוייה לשקף נזק חריף באוזן ועליך לבצע בדחיפות בדיקת שמיעה ולהיוועץ ברופא א.א.ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון