פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/12/2001 | 16:34 | מאת: m

שלום רב, אני בת 26 לעיתים תכופות מופיעים על לשוני כתמים אדומים מאוד (כמו כויה) באזורים שונים על הלשון. כאשר אני אוכלת מאכלים מסויימים ישנה תחושה של צריבה. חשוב להדגיש כי הפצעים הם ללא "ראש לבן". מהי התופעה? האם זה מדבק? מהו הטיפול המומלץ?

29/12/2001 | 14:51 | מאת: ליהי

קשה מאד לקבוע. הכי טוב יהיה לפנות לרופא השיניים שלך (כאשר יש לך את האיזורים האדומים) ולשאול לדעתו. הוא יוכל לקבוע אבחנה מדוייקת ובהתאם לכך, להמליץ על טיפול, באם יש כזה.

מנהל פורום אף אוזן גרון