תינוק נחנק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/12/2001 | 21:19 | מאת: מאי

הבן שלי בן שנה. מאז גיל שישה חודשים הוא היה אמור להתחיל לאכול אוכל מוצק אבל כל ניסיון מצידינו, הוא נחנק, הזיל דמעות והשתעל עד הקאה סופית. בטיפת חלב, אמרו לי שעד גיל שנה זה בסדר שהוא יאכל רק מטרנה וזה מספיק מספק לו כל מה שהוא צריך, אני סתם מודאגת. אני אמורה להמשיך ולנסות בנסיונות...ניסיתי. כל פעם זה ניגמר רע. היום הוא בן שנה, הוא עדיין לא מסוגל לאכול שום דבר שהוא במרקם גבשושי, ישר זה מעיר אצלו חנק והקאה. חצי שנה אני מבקשת התייחסות, והרופאים פוטרים אותי בזלזול. מה זה יכול להיות? נכון להיום הוא אינו מוכן לגעת בשום דבר שהוא לא בבקבוק ולבן. הוא אוכל רק בקבוק וזהו.

28/12/2001 | 00:28 | מאת: ד"ר יהודה רוט

ממליץ לפנות למרפאה להפרעות בליעה בילדים, מרכז רפואי וולפסון (5028618 , לבקש לשוחח עם גב' נופר בן דוד)

מנהל פורום אף אוזן גרון