מה משמעות הביטוי?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/12/2001 | 07:20 | מאת: ירדנה

דוקטור רוט שלום רב ! ברצוני להבין מה משמעות הביטוי : RHINITIS ALLERGIC DUE TO POLLEN AND DEVIATED NASAL SEPTUM מעבר למשמעות אשמח גם אם תוכל להסביר לי איזה טיפול מקובל במיקרים כאלה וממה זה נגרם. בתודה מראש:) ירדנה

25/12/2001 | 13:02 | מאת: ד"ר יהודה רוט

שלום ירדנה, נשמע כמונחים מתוך תוכנת המחשב של קופ"ח מאוחדת. מתארים נזלת אלרגית וסטייה של מחיצת האף. הטפול המקובל בבעיית האלרגיה הוא תרופתי, ובבעיה השניה - ניתוחי. באלרגיה קשה עם תפיחות של הריריות באף מוצע לעיתים להוסיף לתקון המחיצה גם הקטנה ניתוחית של הריריות. .

25/12/2001 | 16:11 | מאת: עידית

דווקא אני ממכבי :) האם תפיחות של הריריות באף כמו שציינת גורם לעיתים גם לכאב?

מנהל פורום אף אוזן גרון