המשך לסחרחורת ולשמיעה לקויה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/12/2001 | 17:52 | מאת: סיון

היי דוקטור, כזכור הבעיה שלי היא שמיעה לקויה וסחרחורות, נבדקתי בבדיקת שמיעה שיצאה תקינה למעט דציבלים גבוהים בהם יש לי ירידה בשמיעה ועשו לי גם בדיקת BERA שיצאה תקינה גם כן. הבעיה שלי היא באיכות בדיקת השמיעה, אשר בדקה אם יכולתי לחזור על מילים בודדות מה שאינו מהווה בעיה בשבילי אלא הרבה מילים בבת אחת ובמיוחד כשאיני רואה את שפתי הבן אדם ויכולה לנחש מה הוא אומר. שאלתי אם כן הוא איזה בדיקה אתה כן ממליץ לעשות ומה יכול להיות בעיית הסחרחורת? יש לי חשד שזה קשור אולי לראייה, האם יש קשר? מצפה לתשובה, סיון

25/12/2001 | 12:44 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מצטער, לא ניתן להיכנס בפורום לפרטים של בעייתך, ואם יש צורך בחוות דעת נוספת היא צריכה להיות לא וירטואלית

05/01/2002 | 14:32 | מאת: נוגה

הי סיוון. היום זו הפעם הראשונה שהגעתי לאתר הזה, כך שאיני יודעת בודאות את התסמינים של בעייתך, אך ממה שקראתי יש לך תסמינים שלי יש. אני סובלת מלקוי שמיעה מגיל 6, ובשנתיים האחרונות, סובלת מהתקפי סחרחורות, המלוות בהקאה. לקח לרופאים שנתיים שלמות לעלות על בעייתי, וכיום אני סובלץ מתסמונת שנקראת "מנייר" הנובעת מהצטברות נוזלים באוזן הפנימית. ייתכן ואת סובלת מבעיה דומה, אך לא עלו עליה עדיין, אז במידה ויש לך את התסמינים האלו כדאי שתשאלי על התסמונת הזו, ויוצאו לך דרכי טיפול. אני לוקחת כדורים מיוחדים העוזרים לי מאד. מאחלת לך המון בריאות. נוגה.

מנהל פורום אף אוזן גרון