בעיית נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/12/2001 | 10:46 | מאת: דש

לפני כשנתים בני עבר ניתוח צינורייות בגלל ירידה בשמיעה עקב נוזלים באוזניים לאחר הניתוח התיעצנו עם הרופא המטפל שהוא גם זה שניתח לגבי המשך הטיפול האם צריך לשים פקקים במקלחת ? על פי דבריו נאמר שאין צורך להתנהג רגיל בלי פקקים ואכן כך התנהגנו . היום בני בן 5 וחודשיים שמנו לב בתקופה האחרונה יש ירידה בשמיעה ואכן לאחר בדיקה גילנו שיש נוזלים באוזניים לטענת אותו רופא צריך לתת טיפול של חודש עם תרופה לייבוש הנוזלים ולאחר מכן לבדוק אם יש שיפור ואם אין אז לעשות שוב ניתוח. אנחנו אובדי עצות בקשר לניתוח נוסף האם ניתוח אחד לא היה צריך לעזור בניקוז הנוזלים ולשפר את המצב כמו כן נאמר ע"י הרופא שצריך להוריד את השקד השלישי שלמעשה כבר הורידו לו בניתוח הראשון. אבקש לקבל חוות דעת תודה. דש

23/12/2001 | 10:55 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לא אוכל במקרה זה לתת חוות דעת נוספת ללא בדיקת הילד ובחינת כל הבדיקות והצילומים.

23/12/2001 | 10:59 | מאת: דש

עפ"י תשובתך ד"ר יהודה רוט לא ניתן לתת חוות דעת מבלי לבדוק את הילד על כן הייתי מעוניינת לקבל פרטים היכן הקליניקה שלך על מנת שתוכל לבדוק ולהתרשם מהמצב

מנהל פורום אף אוזן גרון