רדימות בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/12/2001 | 10:40 | מאת: TONY

שלום רב אני כבן 28 .היתי מעשן במשך כשמונה שנים כקופסת סיגריות אחת ליום. הפחתתי את כמות הסיגריות לכ שלושה סיגריות ליום ,עקב בעייה שנוצרה לי, והיא תחושה מוזרה של הרדמות(כמעט כמו זריקה של רופא שיניים רק בעוצמה קטנה יותר) מקומית בקצה הלשון ובאיזור החניכיים התחתונות והעליונות ובאיזור בית הבליעה. ואף על פי שאני מעשן 3 סיגריות ליום אני עדיין סובל מידי פעם מקשיי נשימה(חוסר יכולת למלא באויר את בית החזה).אני רוצה להוסיף שאני סובל גם מליחה סמיכה בכל ימות השנה, הפסקתי את השימוש במוצרי חלב אומנם כמות הליחה ירדה במעט אבל הליחה עדיין סמיכה.ברצוני לדעת מה יכול לגרום לתופעת הרדימות וכיצד אוכל לטפל בבעיית צמיגות הליחה?.

20/12/2001 | 10:50 | מאת: ד"ר יהודה רוט

עליך להבדק ע"י רופא ראות ורופא א.א.ג. כדי לוודא שתלונותיך אינן משקפות התפתחות של מחלה רצינית, על רקע העישון הכבד

מנהל פורום אף אוזן גרון