שקדים מחורצים (אבנים בשקד)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/06/2011 | 21:37 | מאת: אבי

שלום, אובחן אצלי אבנים בשקד האם יש אפשרות לנקות את שאריות האוכל מהשקד או שצריך להסיר את השקדים למרות להם לא מוגדלים אצלי ואין לי בעיה ,אני משש סובל ואני מעוניין להגיע לפגישת יעוץ

25/06/2011 | 21:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אפשר לנקות במקרים רבים, ואני לא חסידה של כריתת/ניתוח שקדים מיותרים. אני כמובן אשמח לעזור אישית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

25/06/2011 | 21:57 | מאת: אבי

תודה , רשמתי את הפרטים ואני אתקשר בהקדם

מנהל פורום אף אוזן גרון