כאבים בזמן נחיתה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/12/2001 | 09:06 | מאת: א.ד

שלום, רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד למי אני צריך לגשת בכדי להבדק ? התופעה הזו של כאבים בזמן נחיתה לאורך לחי שמאל בצמוד לאוזן שמאל וכל אורך הגבה השמאלית . הכאבים חזקים מאד כדקירות של סכין הגורמים אפילו לדמעות בעיניים מרוב עוצמת הכאב. התפועה חזרה על עצמה במס' טיסות והיא מופיעה החל מהשלב שהטייס מתחיל להוריד גובה לקראת נחיתה. אודה לך אם תוכל לעזור לי בבעייה זו. תודה

16/12/2001 | 10:19 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בעייתך שכיחה, קשורה לליקוי בהשוואת הלחצים בין האף, הסינוסים והאוזניים, ניתנת לטיפול, ומצריכה ביקור אצל רופא א.א.ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון