מעבר צר בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2001 | 21:53 | מאת: אני

לפני זמן מה העירו לי, שרמת הדציבלים של הנחירות שלי, עלתה בצורה משמעותית. בביקור אצל רופא א.א.ג. נאמר לי ,כי הדבר נובע משקדים מוגדלים (ללא דלקת-אלא ככה הם) ומחייך נמוך ,צרוף שני הדברים יחד, גורם למעבר צר ביותר של אוויר בגרון ומכאן הנחירות ,הדבר אף עשוי לגרום לדום נשימה ,לדברי הרופא שהמליץ על מעבדת-שינה ושלב הבא ניתוח להוצאת השקדים "ושריטות" בחייך, שיגרמו להגבהתו. אבקש לדעת, אם אמנם זהו אכן הטיפול המומלץ ואם קימות דרכים נוספות מלבד ניתוח לפתרון הבעיה. בתודה מראש

14/12/2001 | 10:21 | מאת: ד"ר יהודה רוט

יתכן כי במעבדת השינה יוצע לך לנסות שימוש במסיכת CPAP , שתמנע ניתוח

מנהל פורום אף אוזן גרון