ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2001 | 18:46 | מאת: שי

בגיל 15 נקרע לי עור התוף כתוצאה ממכה חזקה באוזן. במשך כחודשיים לא שמעתי טוב הייתי אצל רופא הוא בדק רק האם העור התאחה ללא כל בדיקת שמיעה. לאחרונה עברתי בדיקות לקבלה לעבודה מסויימת ומצאו ירידה בשמיעה בתדרים גבוהים 5000-6000. אני מרגיש בבעיה ולעיתים אני שומע ציפופים וצלילים במיוחד בלילה או במקומות שקטים. מה בדיוק קרה לי מאז? יש לי אפשרות לתיקון השמיעה? אנא עזור לי כי מקום העבודה הזה מאוד חשוב לי. בתודה מראש.

14/12/2001 | 10:20 | מאת: ד"ר יהודה רוט

ירידת השמיעה והרעשים יכולים להגרם גם עקב חשיפה לרעשים חזקים אחרים, שאפשר כי נתקלת בהם בחייך (מוזיקה?). אין תקנה לבעייתך.

מנהל פורום אף אוזן גרון