בעיית שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2001 | 18:15 | מאת: A

אני חייל אשר משרת בחיל האוויר, בזמן שירותי אני חשוף לרעשי מנועי מטוסים בעוצמה רבה במשך היום. במהלך בדיקות רפואה תעסוקתית שביצעתי נמצאה לי ירידה בתדר 6000HZ האם זה בגלל תעסוקתי? יש אפשרות לתקן זאת? עליי להחליף את מקצועי למניעת הדרדרות נוספת? הבעיה היא באוזן ימין לעיתים אני גם שומע זימזומים חדים.

14/12/2001 | 10:17 | מאת: ד"ר יהודה רוט

יתכן שנפגעת עקב חשיפה לרעש, אין אפשרות לתקן את הנזק, שנוי המקצוע תלוי בחומרת הבעייה ובפרופיל הרפואי שנקבע לך - התייעץ עם רופא הבסיס.

מנהל פורום אף אוזן גרון