הצטננות חוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2001 | 17:52 | מאת: קארן

שלום רב אני מדריכת ספורט (ספניניג) עובדת כ 16 שעןת בשבוע מידי 10 ימים אני חולה דבר ראשון האוזן מגיבה האוזן נסתמת בעבר כשהייתי קטנה בת 4 סבלתי מהאוזניים ע"פ הרופאים כיום עור הטוף שלי מאוד עדיין ופצוע אני כבר לא מסוגלת לתפקד עם מחלה כזאת אף סתום, אוזניים נסתמות-ללא כאבים,גרון כאב לוקחת ויטמינים אוכלת נכון לשום רופא אין תשובה פניתי למספר רופאי א.א.ג. אין מה לעשות לדעתי לא ייתכן דבר כזה קשה לי לתפקד כך בעבודה (אני נחה אוכלת כמו כל המדריכים עובדת אך היחידה שנהיית חולה כו"כ קשה כל פעם למשך 4-5 ימים) בדיקות הדם תקינות אודה לך על תגובה ואם אפשרי לשלוח אותי למומחה בעניין בתודה קארן

14/12/2001 | 10:16 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הנך מוזמנת לפנות למרפאת א.א.ג. במרכז הרפואי וולפסון (5028618), לקבוע תור אלי - אשמח לעבור על הבדיקות ולנסות לעזור. נא הביאי עמך בדיקת שמיעה מעודכנת, בדיקות דם (כולל רמת נוגדנים, ספירת דם) מעודכנות, תוצאות של תבחינים אלרולוגיים, וכל מסמך רפואי קודם הנמצא ברשותך ( במיוחד חשובים פרטים על טיפולים קודמים)

מנהל פורום אף אוזן גרון