אפטה או כיב?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2001 | 10:12 | מאת: שירי

יש לי על צד הלשון פצע (חור) עם מוגלה (לא לבן אלא צהוב) שמרוב כאב משתק את צד הלשון ומה התרופה לכך? תודה

13/12/2001 | 11:28 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נשמע כמו אפטה. המנעי ממאכלים חריפים וחמוצים, ניתן לנסות ג'ל לפה המכיל חומרי אילחוש (דוגמת התכשיר הנרשם לתינוקות שמצמיחים את שיניהם) ובמקרים יותר עקשניים ניתן לנסות תכשירים נוספים (אנטיביוטיקה, סטרואידים)

08/03/2007 | 22:50 | מאת: עדינה רונן

ד'ר נכבד החל מהבוקר יש לי כאב על הלשון. הסתכלתי במראה וראיתי עגול קטן לבן בקוטר חצי ס"מ ומסביבו קצת נפיחות. מאוד מציק בזמן דבור. איך לרפא את זה. האם זה נכון שמוצרים מחלב עיזים עוזרים בטפול בפצע?

מנהל פורום אף אוזן גרון