צינון אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/12/2001 | 23:15 | מאת: יואל

הבת שלי בת חודשיים וסובלת מנזלת - שמתי לב כי אחרי הנקה הנזלת נעשת נוזלית יותר ולפי הרגשתי התינוקת מחרחרת יותר וקשה לה יותר לנשום - מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות? כמו כן - האם יש חשש למחלות סינוסים? תודה. יואל

09/12/2001 | 08:55 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אין חשש למחלת סינוסים בגיל חודשיים. נזלת היא תופעה שכיחה. התצפית המעניינת שלך משקפת את תהליך ההבשלה הנורמלי של הבליעה ושילובה האוטומטי בפעולת הנשימה - נשמע שילדתך גדלה ומתבגרת... מובן שתשובתי היא במגבלות הפורום, ואם הנך מודאג כדאי להתייעץ עם רופא הילדים אן האחות בטיפת חלב.

מנהל פורום אף אוזן גרון