בלוטת התריס-גורמים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/12/2001 | 19:26 | מאת: נורית באר שבע

שלום, הייתי רוצה לקבל כל מידע רפואי שעוסק בעבודה בתנאי מתח ולחץ כבדים כגורמים לסרטן בלוטת התריס. אשמח לקבל שמות של מאמרים מדעיים שהתפרסמו בנושא. חוות דעת רפואיות ושמות של רופאים העוסקים בנושא יתקבלו בברכה.

08/12/2001 | 23:04 | מאת: ד"ר יהודה רוט

שלום נורית לא ידוע לי על קשר בין סרטן בלוטת התריס ומצבי לחץ ומתח. אנסה לבדוק בשבילך את הספרות הרפואית, ואם אמצא מידע אחר אפרסם זאת בפורום. אשר לחוות דעת רפואיות, אם מדובר בנושא משפטי מומלץ להשאיר לעורך הדין שלך את בחירת היועץ הרפואי. קשר בין מצבי לחץ ותחלואה, כולל מחלות סרטניות, קיים כנראה, על רקע ירידה ברמת החסינות של הגוף. תחום הפסיכואימונולוגיה הינו בעייתי, והמידע רחוק מלהיות מושלם.

12/12/2001 | 16:52 | מאת: נורית באר שבע

ד"ר יהודה רוט כתב/ה: > > שלום נורית > לא ידוע לי על קשר בין סרטן בלוטת התריס ומצבי לחץ ומתח. אנסה > לבדוק בשבילך את הספרות הרפואית, ואם אמצא מידע אחר אפרסם זאת > בפורום. > אשר לחוות דעת רפואיות, אם מדובר בנושא משפטי מומלץ להשאיר לעורך > הדין שלך את בחירת היועץ הרפואי. > קשר בין מצבי לחץ ותחלואה, כולל מחלות סרטניות, קיים כנראה, על > רקע ירידה ברמת החסינות של הגוף. תחום הפסיכואימונולוגיה הינו > בעייתי, והמידע רחוק מלהיות מושלם.

מנהל פורום אף אוזן גרון