טינטון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/12/2001 | 17:21 | מאת: יאיר

ד"ר נכבד, האם צריכה של כ- 1000 מ"ג אספירין כפעמיים בשבוע (בגלל מיגרנה) יכולה לגרום לטינטון? במספר מאמרים קראתי שאספירין במינון יתר יכול לגרום לטינטון והפרעות בשמיעה. האם זאת מנת יתר? האם הפסקת האספירין יכולה במשך הזמן לעזור בהקטנת הטינטון? תודה מראש. יאיר

08/12/2001 | 22:48 | מאת: ד"ר יהודה רוט

כן, אספירין עלול לגרום לטנטון , התופעה הפיכה, וכדאי לנסות להפסיק את נטילת התרופה למספר שבועות. זאת, בתנאי שנבדקת ע"י רופא א.א.ג. ששלל סיבות אפשריות אחרות

מנהל פורום אף אוזן גרון