נוזל מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/12/2001 | 12:38 | מאת: יניב

שלום ד"ר בשיחה עם הרופא המטפל שלי הראתי לו את תשובתך והוא טוען כי נוזל מהוח יכול להיות רק כאשר יש שבר בתושבת עצם הגולגולת של האוזן העליונה רציתי לקבל חוות דעת שלך על תשובתו של הרופא שלי ? ואם זה לא בא מהמוח אז מהיכן זה עוד יכול להגיע הנוזל ? בתודה מראש יניב

08/12/2001 | 22:45 | מאת: ד"ר יהודה רוט

עיינתי בשאלתך המקורית ובתשובתו של ד"ר בנדט. אני נוטה להסכים עם רופאך. חסרים פרטים רבים כדי לשער בדבר מהות בעייתך. האם אתה מקפיד להמנע מחדירת מים לאזניים?

08/12/2001 | 23:55 | מאת: יניב

שלום רב , בהקשר לשאלתך כן אני מקפיד להמנע מכניסת מים לאוזנים. בדבר הפרטים הנוספים , לפני כשנתיים חליתי בדלקת קרום המוח ולאחר מכן אובחן אצלי ליקוי בשמיעה והוחלט לשים לי כפתור באוזן ימין ובתחילה היה נוזל מוגלתי ולאחר טיפול אנטיביוטי החלה הפרשה נוזלית לא מוגלתית וכעת אני מטופל אך ורק בתרופת CILOXAN" - . האם לדעתך יש טיפול נוסף אפשרי ? נא תשובתך . בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון