האם יש ממה לחשוש?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/12/2001 | 23:51 | מאת: יעל

האם בדיקה אנדוסקופית של הסינוסים המקסילריים והפרונטליים כואבת \ לא נעימה ? האם אתה יכול לתאר לי את ההליך ואת ההרגשה שאני אמורה לחוות.? האם בבדיקה יש סיכונים ? אני מאוד מפחדת וחוששת, בתודה מראש, וחג שמח!!! יעל

08/12/2001 | 22:40 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בבדיקה משתמשים בסיב אופטי דקיק המוחדר בעדינות לנחיר ודרכו צופים בנעשה בחלל האף. הבדיקה קלה מאוד ועפ"ר אינה מצריכה אילחוש, אולם אם את חוששת ניתן להרדים מקומית ע"י תרסיס ואז לא חשים דבר. אין כל סיכון בבדיקה, והיא חשובה ומועילה ביותר. חג שמח ובהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון