צפצוף קבוע באוזניים מזה חודשיים לערך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/12/2001 | 10:43 | מאת: ג'וני הלם-קרב

שלום לכולם, אני בשנות העשרים שלי, בפאניקה - וזקוק למעט עזרה. לפני חודשיים השתתפתי במופע רוק, ומאז יש לי צלצול קבוע פחות או יותר בתדר גבוה כל הזמן. באופן כללי אני לא שם לב אליו, רק כשאני סותם את האוזניים או נמצא בחדר שקט כמעט לחלוטין. לעיתים הוא מורגש יותר, לעיתים מורגש פחות, אבל הוא מציק ומטריד, ואני ממש חושש שהוא לא הולך להעלם. מה אתם אומרים? יש סיכוי שהוא יתפנה בשלב כלשהו? כדי להסיר את החשש לאובדן שמיעת-תדרים מסויימים, האזנתי לאוסילטור גל-סינוס נקי, שעלה מ0 הרץ עד 22,000, ושמעתי מצויין עד 21,000. עם זאת, אני חושש שהצפצוף ממסך טווח תדרים המושמע בעוצמה "נמוכה" ממנו. יש סיכוי להעלמות הדרגתית, או שאני צריך להכין את עצמי נפשית לחגוג איתו את יום ההולדת השבעים?

08/12/2001 | 22:36 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נשמע כנזק כתוצאה מרעש - פנה לרופא א.א.ג. כדי שישלח אותך לבדיקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון