שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/12/2001 | 12:39 | מאת: שרי

ליקוי שמיעה מעורב עצבי והולכתי ניתן לתיקון, מדובר בירידה של 55 DB בשניהם. לבעלי הובחן לפני כחצי שנה ירידה של 15 DB והיום הגיע לירידה של 55 DB, הוא עכשיו בהתאמה למכשירי שמיעה שאלתי היא הפער נראה לי קצת גדול אם הוא ירכיב את המכשירים ולאחר מכן התברר שחלה טעות בבדיקת השמיעה האם לא יקרה נזק בלתי הפיך והוא התרגל למכשירים ולא יכול בלי. תודה שרי

07/12/2001 | 20:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לא יקרה נזק בלתי הפיך פרט להוצאה הכספית הניכרת - אם יש לרופאכם ספק כדאי לחזור על הבדיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון