שינה עם פה פתוח וסרטן הפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/09/2000 | 10:43 | מאת: ע.כ.

לדר' גוב ארי שלום רב חשוב לי לדעת האם שינה עם פה פתוח ותחושת יובש חזקה בבוקר מעלים את הסיכוי ללקות בסרטן הפה? איך ניתן לפתור את המצב אם ניתוחים שנועדו לתקן את המצב (הרחבת מעברי האף) לא הועילו? יש מקום לטיפול באדי מים ? בתודה מראש...

20/09/2000 | 18:45 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אין סיכון מוגבר לסרטן הפה. אינני מכיר את מבנה הפה הלוע והצואר שלך, וכן לא ידועים לי פרטים אודות משקלך, גילך מחלות הרקע שלך, תרופות שהנך נוטל וכן איזה ניתוחים עברת. לכן לא אוכל לענות ברצינות על שאלתך השנייה. אני בטח עם זה שרופא א.א.גרון שלך יוכל בהחלט. בהצלחה.

מנהל פורום אף אוזן גרון