ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/12/2001 | 08:55 | מאת: המיואשת

בתי בת ה- 6 לקוית שמיעה 45 DB באוזן שמאל ו- 55 DB באוזן ימין עצבי מרכיבה מכשירי שמיעה, בבדיקה גנטית נמצא גן פגום רציתי לשאול אם יש אפשרות לתקן את הגן אם יש טיפול נוגדני לאותו גן בארץ ובחו"ל אם יש סוף סוף אפשרות להוריד את המכשירים מהאוזניים בתי כבר 3 שנים אם מכשירי שמיעה ורק לאחרונה זה מאוד מפריע לה והיא מבקשת להוריד אותם אנא תעזור לי למצוא פתרון. המיואשת

05/12/2001 | 11:50 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לדאבוני אין פתרונות פלא. הקושי להתמיד בשמוש במכשירים מוכר ושכיח - ניתן להסתייע ביעוץ של ארגונים כמו מיח"א ו"שמע".

מנהל פורום אף אוזן גרון