שעול כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/12/2001 | 19:12 | מאת: אביגיל

שלום, ברצוני לשאול לגבי בעיה שיש לאבי מזה שנה. אבי בן 79 סובל משעול כאשר הוא מדבר, כאשר הוא אוכל ונשאר פרור קטן מאוד בגרון זה מפריע לו וכאשר הוא עובר ממצב ישיבה לשכיבה הוא מקבל התקפת שעול עם ליחה. יש לציין שהוא עבר בדיקות שונות אצל רופאים שונים כולל C.T ולא מצאו כלום. שאלתי למי אתה ממליץ לפנות ומה אפשר לעשות כדי לעזור לו?

05/12/2001 | 11:41 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בעייה שכיחה ובמקרים רבים ניתן לעזור. ממליץ לפנות למרפאה להפרעות בליעה (ד"ר פלקסמן) במח' אאג מרכז רפואי ע"ש וולפסון בחולון. (5028618)

מנהל פורום אף אוזן גרון