תודה לד"ר בנדט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/12/2001 | 15:24 | מאת: יוסי רוסמן

בשם הנהלת האתר, ברצוני להודות לד"ר בנדט על תרומתו הרבה לאתר. ד"ר בנדט ניהל את פורום אף אוזן גרון במשך שנה, בהתנדבות ללא כל תרומה שהיא. אני מאחל לו הצלחה בהמשך דרכו ומקווה עוד לראות אותו מדי פעם בפורום. בקרוב יצטרף לפורום רופא אף אוזן גרון שהסכים לקחת על עצמו את ניהול הפורום. עד הצטרפותו אני מבקש מהגולשים להעזר בסבלנות. שוב פעם תודה רבה לד"ר בנדט. יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

03/12/2001 | 08:37 | מאת: שלמה

ליוסי רוסמן שלום, אכן תודה רבה לד"ר בנדט, לך ולהנהלת האתר הטוב והמועיל שלכם! הערה קטנה לגבי העברית - הביטוי הנכון הוא: "להאזר בסבלנות" שבא מן השרש "אזר" ולא "להעזר בסבלנות". בהצלחה ובברכה, שלמה.

03/12/2001 | 10:13 | מאת: יוסי רוסמן

!

מנהל פורום אף אוזן גרון