ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/11/2001 | 13:30 | מאת: רויטל

האם יש עיצה? בתי צריכה לעבור ניתוח כפתורים וידוע לנו שלאחריו אסור לאפשר כניסת מים לאוזניים היא מוציאה את האטמים מיד עם הכנסתם ומתנגדת בהיסטריה אנו חוששים מסיבה זו מהניתוח בתי בת שנתיים וארבעה חודשים

30/11/2001 | 08:18 | מאת: ד"ר ארז בנדט

הסברים, סבלנות ושכנוע. דעי לך שיש רופאים שלא ממליצים להקפיד על אטמים לאחר הניתוח כי ישנם מאמרים שטוענים שזה לא משנה את שכיחות הזיהומים. אני לא ביניהם.

01/12/2001 | 15:23 | מאת: שלומי (הומאופתיה)

שלום רויטל, האם שקלת אפשרות של טיפול אלטרנטיבי בכלל והומאופתיה בפרט בכדי למנוע את הכניסה לחדר הניתוח וחזרה למצב של בריאות בכלל ובאוזניים בפרט. ישנו ניסיון רב ומוצלח במצבים של דלקות ונוזלים באוזניים אצל ילדים תחת טיפול הומאופתי. אשמח מאד להשיב לך באם יהיו לך שאלות בנושא, בברכה, שלומי - הומאופתיה קלאסית.

04/12/2001 | 11:51 | מאת: אילנית

איזה טיפולים אחרים לפני ניתוח ניתן לבצע בילדה בת שנה ושלוש סרבנית ועקשנית? הייתי שמחה לקבל תשובה הומאופטית וגם רגילה. עברנו כבר שני נסיונות טיפול אנטיביוטי מונע. על איזה זיהומים מדובר כשיש כפתורים?

מנהל פורום אף אוזן גרון