השתלת כפתור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/11/2001 | 23:20 | מאת: יניב

שלום עברתי השתלת כפתור באוזן לפני כ 10 חודשים ומאז האוזן מפרישה נוזלים (נוזל מימי ולא מוגלתי ) אני מטופל ע"י אנטיביוטיקה וזה לא עוזר שאלתי היא מה הסיבות להפרשות הללו ומה הטיפול שיש כנגד ההפרשות הללו ? בתודה מראש יניב

30/11/2001 | 08:14 | מאת: ד"ר ארז בנדט

חשוב להבדק ע"י רופא מומחה כדי לוודא שהנוזל הצלול איננו נוזל CSF - נוזל שמקורו במוח ועלול לדלוף דרך האוזן במצבים מסויימים.

07/12/2001 | 22:54 | מאת: יניב

שלום ד"ר בשיחה עם הרופא המטפל שלי הראתי לו את תשובתך והוא טוען כי נוזל מהוח יכול להיות רק כאשר יש שבר בתושבת עצם הגולגולת של האוזן העליונה רציתי לקבל חוות דעת שלך על תשובתו של הרופא שלי ? ואם זה לא בא מהמוח אז מהיכן זה עוד יכול להגיע הנוזל ? בתודה מראש יניב

מנהל פורום אף אוזן גרון