כאב אוזניים בטיסות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/11/2001 | 19:40 | מאת: גל ליעד

אחת לכמה טיסות בנחיתה יש לי כאב אוזניים חזק, ניסיתי כבר את כל השיטות של נשימה באף סגור, לעיסה בליעה אטמים מיוחדים. האם יש דרך להמנע מכאבים אלו ? ממה בעצם הם נובעים? נראה לי שאין קשר בין זוית הנחיתה מצב בריאותי והכאבים, האם הם אקראיים? תעלומה.

30/11/2001 | 08:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כל השיטות שציינת הן גם אלו המוכרות לי. חשוב לא לטוס מצונן ואם אתה טס מצונן - להשתמש בטיפות אף (לא אזניים) כחצי שעה לפני נחיתה.

12/12/2001 | 19:16 | מאת: ליעד גל

האם לשיטה של האטמים באזניים יש בכלל רגליים או שזוהי סתם אמונה טפלה?

מנהל פורום אף אוזן גרון