בלוטות באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/11/2001 | 15:52 | מאת: רועי , רעננה

היי מזה זמן רב אני סובל מבלוטת בחלק האחואי של האוזניים (ב 2 הצדדים) , לעיתים הבלוטות הן על הוזן בחלק הקדמי , לעיתים בחלק האחורי לעיתים נדירות בתוך האוזן , זה ממש כואב , יום יומיים ועובר. , נאמר לי שמדובר בבלוטות החלב שזה לא מסוכן או כרוני , אולם זה כואב לי מאוד ואני ממש סובל לפחות פעם בחודש. כרגע יש לי בשני הצדדים בלוטות ענקיות אחד מאחרוי האוזן השמאלית ואחד עוד יותר ענקית על האוזן קרוב לתנוך בצדו הימני , אנא האם יש פתרון ??????

30/11/2001 | 08:10 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נשמע כמו ציסטות של בלוטות חלב שמזדהמות. אם הופך לאבצס שמכיל מוגלה מזוהמת - יש לנקז. לאחר מכן כאשר התהליך הדלקתי שוכך - יש לנתח ולכרות את הציסטה/ות שנוטה/ות לשוב ולהזדהם.

מנהל פורום אף אוזן גרון