נזלת כרונית - בשורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/11/2001 | 10:34 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני בן 76 וסובל מנזלת כרונית מגיל 14. עברתי טיפולים שונים ושום דבר לא עזר. לאחרונה בקרתי אצל רופא אאג בענין אחר (אזניים) וגם ספרתי לו על הנזלת המטרידה שלי. הייתי מכור לטיפות אף וממש לא יכולת לישון ואף לתפקד בשעות היום בלעדיהן, למרות שידעתי איזה נזק הן גורמות. לא תרופות כגון FLIXONASE ולא כאלה על בסיס קורטיזון עזרו לי. הרופא אמר לי שיש משהו חדש - לגמרי לא מזיק בשם ME'RIMAT שהוא בעצם מי ים מדוללים לריכוז מלחים איסוטוני (באותו לחץ אוסמוטי כמו הדם). הם באים במיכל לחץ ומתיזים אותם לתוך האף. אפשר להשתמש בהם כמה פעמים שצריך ללא כל חשש. מאז שבוע שאני משתמש בהם אינני זקוק לטיפות אף ואני נושם לרווחה. אני לא נוהג לעשות פרסומת למוצר מסחרי בפורום, אבל הפעם החלטתי לא להצמד באופן עוור לאתיקה של הרשת. דני

28/11/2001 | 17:29 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

טעיתי בשם התכשיר והוא STE'RIMAR

28/11/2001 | 18:14 | מאת: אילנית

מזאת התרופה הזאת? האם אתה מוכן להגיב , האם היא באמת יכולה לפתור את הנזלת הכרונית ? האם יש לה תופעות לוואי? מזאת תרופת הפלא הזאת שעזרה לו? אפילו סטרואידים לא עזרו לו ותרופת "הפלא" הזאת כן עזרה לו? נשמע קצת תמוה , לא?

מנהל פורום אף אוזן גרון