דחוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/12/2010 | 19:56 | מאת: אלון

שלום, אמי מתלוננת על כך שאינה שומעת באוזן ימין והלכה לרופא והרופא הפנה אותה לMRI ראש ונתן לה קורטיזון הטענה היא שמדובר ב"אבדן שמיעה פתאומי" והוא הכין אותה לכך שיתכן שתהיה חירשת באוזן זו. גם באוזן השניה התופעה מתחילה. מה היא יכולה לעשות כדי להציל את שמיעתה? מה היית ממליץ? צריך תשובה בדחיפות. נ.ב הבנתי שמדובר בתופעה שנקראת "דלקת בעצב השמיעה. עכשיו נודע לי שאמי מאושפזת במצב של 100% אבדן שמיעה באוזן ימין. אנא מכם חזרו אליי

23/12/2010 | 20:51 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם היא מאושפזת ומקבלת סטרואידים = זה הטיפול הנכון כעת על מנת לשפר את הסיכוי שהשמיעה תחזור. עדיין במקרים רבים השמיעה משתפרת או חוזרת לעצמה ואני מקווה שכך יקרה אצלה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון