לאחר ניתוח מחיצות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/11/2001 | 00:53 | מאת: ליטל

לדר' בנדט שלום רב! אני כתבתי לך שאני 20 יום אחרי ניתוח ועדיןניש לי יחות דמיות אבל מה שאכי מפריע לי זה שאני מרגישה את האונים סתומות כאילו שמשהו אוטם אותם מבפנים. כאבי ראש מאוד מוזרים היום הייתי אצל הרופא שלי והוא נתן לי רינוקורטוהוא הוציא לי גוש קשה מהאף דוקטור בבקשה ממך תגיד לי כמה זמן שאני צריכה לסבול את זה עשיצי משתך אף פלורה רגילה זה אומר שזה תקין . אבל מאיפה הלחץ הזה ? וכמה זמן עד שזה יעבור? אודה לך מאוד בשובה מהירה תודה ליטל

26/11/2001 | 08:05 | מאת: ד"ר ארז בנדט

זו תקופת ההחלמה - לפעמים נמשכת מעט יותר. עם הזמן כל התלונות יחלפו ותוכלי להנות מתוצאות הניתוח.

מנהל פורום אף אוזן גרון