דימום מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/11/2001 | 11:58 | מאת: שיר

במשך כחצי שנה בערך יורד לי דם מהאף בתדירות של פעם בשבוע שבועיים ולעיתים פעם בחודש. בשבועיים האחרונים יורד לי דם כל יום כמעט ולעיתים אף יותר מפעם ביום (בעבר ירד לי דם רק מנחיר אחד, כעת יורד לי דם משני הנחיריים). יש לי הרגשה שיש קשר לכך שאני מעשנת. האם יכול להיות שקיים קשר בין הדימום לסיגריות? מה פירוש הדימום ומה עליי לעשות? עליי לציין גם כי הייתי אצל רופא לפני כמה חודשים והוא לא מצא דבר. מה לעשות? תודה מראש שיר

26/11/2001 | 07:57 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לשוב לבדיקת רופא אאג. אם יש כלי דם פרוץ שמדמם כל הזמן ניתן לצרוב ע"י חומר כימי.

26/11/2001 | 15:18 | מאת: ליהי

http://www.doctors.co.il/article-view/240/

מנהל פורום אף אוזן גרון