אקזמה, סבוריאה ודרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/11/2001 | 08:46 | מאת: מירב

שלום, עור הפנים שלי מכוסה קשקשים, יבש בצורה קיצונית ואדמומי. בגיל הילדות עברתי ניתוח פלסטי באף, כתוצאה מכך איבדתי את היכולת באופן משמעותי לנשום דרך האף, האף סתום כמעט באופן מלא - בלילה אולי לגמרי(בלילה אני נושמת דרך הפה) האם יתכן שזו הסיבה לבעיות העור? מה זה אסטמה של העור? האם תוכל להצביע על קשר מדעי או לוגי בין ביצוע הניתוח-תוצאותיו ובעיות העור? תודה רבה מירב

26/11/2001 | 07:43 | מאת: ד"ר ארז בנדט

עלייך לפנות לבדיקת אאג. ייתכן ואת אלרגית וזה מתבטא אצלך גם בנזלת אלרגית שמפריעה לנשימה באף וגם בדרמטיטיס אטופית=אקזמה אלרגית.

מנהל פורום אף אוזן גרון