יובש בפה וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/11/2001 | 16:23 | מאת: עידית

מה אחוזי ההצלחה בניתוח לייזר לחיסול השקעים בהם שיירי מזון גורמים לריח רע בפה נה ניתן לעשות נגד יובש בפה המופיע בדרך כלל יחד עם תחושת צריבה בריריות האף וכאב ראש קל תודה מראש

24/11/2001 | 18:22 | מאת: שי

אל תעשי ניתוח לייזר פשוט תוציאי אותם זה מה שאני עשיתי ליפני חודשיים אומנם סבלתי מאוד עשיתי כמה ניתוחים ביום בגלל דימום תלוי בת כרמה את אני בן 24 ומבוגרים זה לא עובר מהר ויש חשש לדימום אולי בגלל שאני מעשון לא יודע אם את רוצה שאני יספר לך בדיוק תשלחי לי אימל [email protected]

מנהל פורום אף אוזן גרון