דרכי הדבקות בסטרופטוקוקוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/11/2001 | 17:24 | מאת: יוסי

שלום רב, שאלה מוזרה לי אליכם ואינני בטוח כי היא נשאלת במקום הנכון. קיימתי יחסי מין אורלים עם בת זוגתי בזמן שהייתה עדיין חולה בדלקת גרון. אמנם היא נוטלת אנטיביוטיקה, אך לאחר מעשה (כמובן) נלחצתי פן הדבר עלול לגרום להדבקות כלשהי דרך אייבר המין או לגרום למשהו. ?????? האם שטויות ואפשר להרגע? תודה

22/11/2001 | 17:47 | מאת: ניסים

אתה בפורום הנכון המטפל בבעיות גרון אבל לא בבעיות מין הקשורות לגרון. אפשר להעביר את החיידק במגע. אם לך היה סטרפטוקוקוס ב"מה שמו" ובת זוגתך היתה....... אז היא המסכנה היתה נדבקת בחיידק.

23/11/2001 | 13:17 | מאת: יוסי

השאלה הפוכה: לה היה את החיידק בגרון - האם אני עלול להדבק ב"מה שמו"?

מנהל פורום אף אוזן גרון