לד"ר נתן שלמקוביץ ולד"ר גוב ארי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/09/2000 | 23:12 | מאת: נועה

אני ממש לא מבינה מה כבר יכולת לגלות מהפרטים שמסרתי לד"ר גוב ארי על הטיפול שקיבלתי ע"י הפרופסור שמטפל בי. מה זה עד כדי כך חסוי שאתה לא יכול לכתוב לי פה או לדואר האלקטרוני שלי? אני מצטערת אבל אין מקום אחר חסוי יותר אליו תוכל לשלוח לי מה ברצונך לספר לי על המטפל שלי . לי יותר חשוב לדעת מה יש לי בדיוק ולמה התכוון הפרופסור שטיפל בי, ולכן אני מאוד הייתי רוצה שד"ר גוב-ארי יענה לי על שאלתי האחרונה ואם אתה יכול גם אני אשמח מאוד ואודה לך

19/09/2000 | 00:31 | מאת: ד"ר נתן שלמקוביץ

נועה שלום את כנראה באמת לא מבינה. מפניותייך הבנתי שאת בלחץ זמן. רציתי לסייע לך באופן ספציפי על ידי המלצות עניניות, ולצורך כך ביקשתי פרטים נוספים. עליך להבין שבמקצוע שלנו יש כללי אתיקה המונעים מאיתנו התיחסות פומבית לגבי טיפול של רופא זה או אחר. לכן ביקשתי מספר נתונים היכולים לעזור לי לעזור לך. אין לי כל טובת הנאה מהתיחסותי לפניות בפורום. אני מתיחס רק כאשר אני חושב שאני יכול לתרום. לכן אין בכוונתי להיות צד בויכוח מכל סוג שהוא. באם את חושבת שהתכתבות בפורום תפתור את בעייתך - אז שיהיה בהצלחה.

19/09/2000 | 14:38 | מאת: נועה

שלום, מה שאני קיוויתי בהתכתבותי בפורום , שלפי הנתונים שאני כתבתי ולפי התרופות אותם אני לוקחת יוכל הד"ר לומר לי את דעתו המקצועית. ובכך להסביר לי מה היתה כוונתו של הפרופסור שמטפל בי כשאמר משהו כמו הבלוטות / הסינוסים שלך רגישים כמעט לכל דבר ואף פירט: לקור,לחום, לזיהום ועוד. מכיוון שכנראה אני לא הבנתי למה בדיוק התכוון. בכל מקרה אני גרה בקריות ואני מנויה למכבי. ותודה לך על הנכונות לעזור.

20/09/2000 | 18:31 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום נועה עניתי, ראי למטה. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון