ליחות דמיות אחרי נתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/11/2001 | 17:32 | מאת: ליטל

לדר' בנדט שלום! עברתי נתוח מחיצות בתאריך 01-11 -5 ומאז אני עם ליחות דמיות ולפני וומיים פסקו והיום שחשבתי שכצאת יותר טוב עם הדימומים הופתעתישוב ברגע שקינחתי את האף בעדינות יצא נזלת בכמות גדולה מאוד וגם היה משהו קשיח כמו גודל של כפתור כגודל סנטימטר .אני טופלתי במוקסיפן 500. והרופא שלי הוסיף לי אחרי צילום שעשיתי שיצא תקין לפי רופא הרנטגן . אבל לפי הרופא אף אוזן גרון שלי לא כל כך ניראה לו והוא נתן לי אוגמנטין 500 היה קצאת שינוי בליחה הדמית אבל זה לא פסק.. יש לי כאבי ראש ובלסת העיונה ובכלל בכל אזור הפנים והראש הקדמי אני מודאגת שהרופא לא פגע בי כי אני לא יכולה לשמוע רעש ואפילו עם הילדים מדברים קשה לי לדבר איתם . מה עליי לעשות הרופא נתן לי משטח אף ואני מחכה לתשובה .

22/11/2001 | 08:04 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נזלת וליחה דמית אחרי ניתוחי אף הם חלק טבעי מתהליך ההחלמה. כשהדם נקרש עלולים לצאת גושים גדולים של קרישי דם, לפעמים יבשים כמו גלד גדול. כאבי הפנים והאנטיביוטיקה שקיבלת מרמזים שאולי התפתחה סינוסיטיס - יכול לקרות לאחר טמפונים באף שחוסמים את ניקוז הסינוסים. אני מניח שתחלימי עם הטיפול האנטיביוטי.

מנהל פורום אף אוזן גרון