בלוטת לימפה בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/09/2010 | 11:35 | מאת: כפיר

שמי כפיר בן 28.5 מטופל בהמטולוגיה עקב בלוטות לימפה מוגדלות בצוור ובבית השחי, לפני כמה ימים פניתי לרופא שיניים לבדיקת סטטוס מסתבר שעלי לעבור טיפול רציני בכל השיניים האבחנה הינה עששת דוהרת איני סובל מכאבים בשיניים. האם בעיה בבלוטת לימפה בצוואר יכולה לגרום לבעיות בשיניים אודה לתושבתך המסורה חג שמח

02/10/2010 | 22:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב עששת חמורה יכולה לגרום לבלוטות תגובתיות מוגדלות בצואר.... טפל בשיניים בהקדם ! בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון