אי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/11/2001 | 15:18 | מאת: קובי

אני בחור בן 25 .לפני כ-3.5 שבועות התחלתי להרגיש אי שיווי משקל(מעין משיכה לצד שמאל). בהתחלה עשיתי בדיקות דם אשר יצאו תקינות,כאשר התופעה אינה חלפה שלח אותי הרופה לא.א.ג.רופא זה בדק את אוזני במכשיר רגיל ולא גילה כלום,אך הפנה אותי לבדיקת שמיעה+bera -התור בעוד כחודש וחצי בנתיים אני לא יכול ללמוד,אבדתי את התאבון(דבר שמלחיץ אותי יותר) לא יודע מה לעשות. אפילו הלכתי לרופא עיניים לאחר ששמעתי שרופא עיניים יכול להסתכל ב"תחתית העין"-ייצא תקין (מעט טישטוש) .אני מאוד פוחד שיש לי משהו מסוכן, עזור לי בבקשה

20/11/2001 | 22:49 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נסה לקצר את התור לבדיקת השמיעה + BERA. התקשר למוקד תורים או מוקד אחר של הקופה שמטפל בנושא זה. אין שום הצדקה, פרט לביורוקרטית, שאדם יחכה חודש וחצי לבדיקה. תמיד יכול להיות מכון אחר, לעיתים בעיר אחרת, שבו התורים קצרים יותר.

מנהל פורום אף אוזן גרון