בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/11/2001 | 15:08 | מאת: אריאלה

1. מהי משמעות ערך TSH=5.64 2. מדוע איני מצליחה לרדת במשקל אם בלוטת המגן מאוזנת לפי הבדיקות, אני לוקחת אלטרוקסין 600 מ"ג בשבוע, ואני עושה דיאטה של כ1000-1200 קלוריות ליום.

20/11/2001 | 22:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינני יודע מהי הנורמה במעבדה שבדקה אך ערכי TSH שציינת כמדומני בגבולות העליונים של הנורמה. ייתכן שיש מקום להעלות מעט מינון אלטרוקסין. התייעצי עם האנדוקרינולוג המטפל. לגבי ההשמנה - אין לתלות בהכרח השמנה בתפקוד בלוטת התריס. ישנם שמנים רבים עם תפקוד תקין של בלוטת התריס. וכידוע, לרדת במשקל זו משימה לא קלה....

מנהל פורום אף אוזן גרון